Escoltar

Banner SmartUIB

SmartUIB és un projecte institucional de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es crea a través de l'Acord Executiu 10774 (Full Oficial UIB, FOU, nombre 389). Amb aquesta iniciativa d'innovació, emmarcada en el vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, es pretén millorar, en general, l'eficiència de la Universitat, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i incrementar les possibilitats d'ocupació de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.

El nucli de les nostres línies de treball és la SOSTENIBILITAT, que creu en la MULTIDISCIPLINARIETAT que crea coneixement APLICAT per REGENERAR i TRANSFORMAR el nostre entorn...

... d'aquí el nom de S.M.A.R.T. UIB (encara que ho escrivim sense punts i d'aquesta forma: SmartUIB).

Premi "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" per iniciativa d'innovació; concedit per Fundació Socinfo i la revista "Sociedad de la Información". Palma, maig 7, 2014.

Ca ses Llúcies obre les portes a la innovació en sostenibilitat

  dilluns, 20/febrer/2017

SmartUIB 'International Programme in Innovation, Sustainability & Design' presents:

Three Horizons: Pathways for Transformative Innovation

 

Three Horizons: Pathways for Transformative Innovation

Presenter:
Bill Sharpe, Member of the International Futures Forum and the Oxford Futures Forum; independent futures practitioner and researcher in science, technology and society; author of Three Horizons: The Patterning of Hope
About what?:
Learn from an internationally recognized expert in facilitating new ways to practice innovation, think about the future, make sense of complex situations and co-create new pathways for the transition to sustainability.
When?
Tuesday the 21st of February, 18:30 to 19:30
Where?
Universitat de les Illes Balears (Edifici Sa Riera)
C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2
Palma (Illes Balears)
Aula 22, on the 2nd floor