Escoltar

SmartUIB és un projecte institucional de la Universitat dels Illes Balears (UIB) que es crea a través de l'Acord Executiu 10774 (Full Oficial UIB, FOU, nombre 389). Amb aquesta iniciativa d'innovació, emmarcada en el vicerectorat d'innovació i transferència, es pretén millorar, en general, l'eficiència de la universitat, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i millorar l’ocupabilitat de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.

El nucli de les nostres línies de treball és la SOSTENIBILITAT, que creu en la MULTIDISCIPLINARIETAT que crea coneixement APLICAT per REGENERAR i TRANSFORMAR el nostre entorn...

... d'aquí el nom de S.M.A.R.T. UIB (encara que ho escrivim sense punts i d'aquesta forma: SmartUIB).

 


Premi "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" per iniciativa d'innovació; concedit per Fundació Socinfo i la revista "Sociedad de la Información". Palma, maig 7, 2014.


 

  dijous, 3/novembre/2016

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència, l'Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i la Càtedra Santander-UIB d'Innovació i Transferència del Coneixement (CSUIT) treballen junts per organitzar la III Jornada d'Innovació i Transferència de la UIB i per establir vincles estrets entre la Universitat i la societat.

L'objectiu d'aquesta jornada és conèixer-nos i seguir cooperant en la creació d'un entorn més sostenible. Parlarem de SmartCampus, SmartCities, SmartDestinations i SmartIslands, i redefinirem el concepte SMART com a sostenible, multidisciplinari, aplicat, regeneratiu i transformador, conceptes integrats des de fa temps dins SmartUIB. Finalment, es farà referència al nou catàleg de tecnologies i serveis especialitzats que ofereix la UIB a les empreses i institucions del seu entorn, encaminats a la resolució de problemàtiques i necessitats de R+D+I.

Per a més informació pitjau aquí.