Escoltar

Banner SmartUIB

SmartUIB és un projecte institucional de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es crea a través de l'Acord Executiu 10774 (Full Oficial UIB, FOU, nombre 389). Amb aquesta iniciativa d'innovació, emmarcada en el vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, es pretén millorar, en general, l'eficiència de la Universitat, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i incrementar les possibilitats d'ocupació de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.

El nucli de les nostres línies de treball és la SOSTENIBILITAT, que creu en la MULTIDISCIPLINARIETAT que crea coneixement APLICAT per REGENERAR i TRANSFORMAR el nostre entorn...

... d'aquí el nom de S.M.A.R.T. UIB (encara que ho escrivim sense punts i d'aquesta forma: SmartUIB).

Premi "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" per iniciativa d'innovació; concedit per Fundació Socinfo i la revista "Sociedad de la Información". Palma, maig 7, 2014.

Ca ses Llúcies obre les portes a la innovació en sostenibilitat

  dimecres, 22/març/2017

Data: 28/03/2017

Lloc: Campus de la UIB. Carretera de Valldemossa km 7,5. Palma (Illes Balears)

SmartUIB i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable en el marc de la IV Setmana Saludable a la UIB, organitza la III Jornada del Vehicle Elèctric a la UIB. A la jornada s’organitzen les activitats següents: “Prova un cotxe elèctric” i “Prova una bici i una moto elèctrica urbana”, que permetran fer proves de conducció d’aquests vehicles elèctrics pel campus; una usuària quotidiana del cotxe elèctric des de fa tres anys, Irene Nadal, ens donarà a conèixer la seva experiència de conducció amb aquest tipus de vehicle elèctric; també hi haurà una sessió explicativa per saber com funciona el cotxe elèctric i com es pot treure-li el màxim partit, a càrrec de Renault España; l’empresa Urban Drivestyle ens parlarà de la seva experiència amb les bicicletes i les motos elèctriques urbanes. Finalment, a la taula rodona s’exposarà i debatrà la visió que es té, transcorregut un any de l’anterior edició, de diverses qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible amb el vehicle elèctric com, per exemple, les següents: estam preparats per a la mobilitat sostenible?, com s’està evolucionant?, quins inconvenients hi ha encara? Aquestes i altres preguntes dels assistents les intentaran resoldre els convidats a la taula rodona.

Continguts relacionats