Escoltar

Banner SmartUIB

SmartUIB és un projecte institucional de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es crea a través de l'Acord Executiu 10774 (Full Oficial UIB, FOU, nombre 389). Amb aquesta iniciativa d'innovació, emmarcada en el vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, es pretén millorar, en general, l'eficiència de la Universitat, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i incrementar les possibilitats d'ocupació de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.

El nucli de les nostres línies de treball és la SOSTENIBILITAT, que creu en la MULTIDISCIPLINARIETAT que crea coneixement APLICAT per REGENERAR i TRANSFORMAR el nostre entorn...

... d'aquí el nom de S.M.A.R.T. UIB (encara que ho escrivim sense punts i d'aquesta forma: SmartUIB).

Premi "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" per iniciativa d'innovació; concedit per Fundació Socinfo i la revista "Sociedad de la Información". Palma, maig 7, 2014.

Ca ses Llúcies obre les portes a la innovació en sostenibilitat

  dilluns, 11/novembre/2019

La UIB ha conclòs el projecte de rehabilitació constructiva i energètica de l’edifici de Ca ses Llúcies, un antic habitatge de construcció tradicional situat a l’extrem est del campus. L'edifici, que té una superfície de 250 m2 dividida en dues plantes, està envoltat per un jardí de 1.000 m2, aproximadament, i ha de servir com a exemple d'espai sostenible, intel·ligent i saludable (SIS), en el marc del programa d'innovació de la Universitat de les Illes Balears, l'SmartUIB. El projecte ha estat finançat amb fons FEDER i es convertirà en un centre d'innovació.

 Placa FEDER Ca ses Llúcies