Escoltar

SmartUIB és un projecte institucional de la Universitat dels Illes Balears (UIB) que es crea a través de l'Acord Executiu 10774 (Full Oficial UIB, FOU, nombre 389). Amb aquesta iniciativa d'innovació, emmarcada en el vicerectorat d'innovació i transferència, es pretén millorar, en general, l'eficiència de la universitat, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i millorar l’ocupabilitat de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.

El nucli de les nostres línies de treball és la SOSTENIBILITAT, que creu en la MULTIDISCIPLINARIETAT que crea coneixement APLICAT per REGENERAR i TRANSFORMAR el nostre entorn...

... d'aquí el nom de S.M.A.R.T. UIB (encara que ho escrivim sense punts i d'aquesta forma: SmartUIB).

 


Premi "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" per iniciativa d'innovació; concedit per Fundació Socinfo i la revista "Sociedad de la Información". Palma, maig 7, 2014.


 

  divendres, 10/juny/2016

Huawei Espanya ha llançat la quarta edició del seu programa de Beques de Formació a la Xina 'El Futur de les TIC'. A través d'aquesta iniciativa, 15 estudiants seleccionats rebran una beca formativa, d'una durada aproximada de dues setmanes, per formar-se en la seu central de Huawei a Shenzhen i a Pequín (Xina), on podran conèixer in-situ l'entorn dinàmic i global d'Huawei al seu país d'origen, així com la cultura xinesa. Les Beques de Formació abordaran continguts relatius a àrees tecnològiques, com Cloud Computing, Big Data o xarxes 3G i 4G.

Per participar en el procés de selecció, els estudiants interessats hauran de presentar a la pàgina web www.elfuturodelastic.com:

1. Una idea creativa en anglès, en format vídeo, sobre com la tecnologia pot ajudar a la societat del futur, cap a on evolucionaran les TIC o quines tendències poden sorgir en els propers anys

2. CV en anglès

3. Carta de motivació en anglès

DATA LÍMIT: 19 JUNY, 2016 FINS A LES 23: 59h.