Banner SmartUIB

SmartUIB és un projecte institucional de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es crea a través de l'Acord Executiu 10774 (Full Oficial UIB, FOU, nombre 389). Amb aquesta iniciativa d'innovació, emmarcada en el vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, es pretén millorar, en general, l'eficiència de la Universitat, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i incrementar les possibilitats d'ocupació de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.

El nucli de les nostres línies de treball és la SOSTENIBILITAT, que creu en la MULTIDISCIPLINARIETAT que crea coneixement APLICAT per REGENERAR i TRANSFORMAR el nostre entorn...

... d'aquí el nom de S.M.A.R.T. UIB (encara que ho escrivim sense punts i d'aquesta forma: SmartUIB).

Premi "Illes Balears 2014 Societat de la Informació" per iniciativa d'innovació; concedit per Fundació Socinfo i la revista "Sociedad de la Información". Palma, maig 7, 2014.

Ca ses Llúcies obre les portes a la innovació en sostenibilitat

  divendres, 28/febrer/2020

Aquest dimecres 26 de febrer va tenir lloc al Club Diario de Mallorca la Tercera edició del Foro Smart Cities. El director de SmartUIB, Bartomeu Serra (catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligpencia Artifical), va ser l'encarregat de la ponència central sobre ciutats intel·ligents i sostenibles. L'event, de caràcter gratuït, va comptar amb la participació de diferents membres de l'Administració Pública balear i de José Manuel Busquets (membre del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca).