Transition Design: Everyday Life, Cosmopolitan Localism and Systems Level Change

Organitzacions associadesCarnegie Mellon University, School of Design

Ponents: Prof. Terry Irwin,  director de CMU School of Design, amb anys d’experiència en disseny i estratègia i imatge corporativa; Dr. Gideon Kossoff, socio-ecologista, teòric social i professor de disseny a CMU School of Design; Prof. Dr. Cameron Tonkinwise, Director de l programa doctoral en disseny i transició CMU School of Design i Vice-rector de sostenibilitat a Parsons New School of Design, NY.

Data prevista i durada del taller: 12-16 Juny 2017.

Dirigit a: Professionals i acadèmics en disseny, planificació, arquitectura i sostenibilitat.  

Breu descripció del taller: El moviment del Disseny per a la Transició està revolucionant l'ensenyament del disseny acadèmic a tot el món; aquest és un taller per ajudar els educadors i estudiants de disseny a replantejar el seu paper com a agents de desenvolupament industrial i agents del canvi cultural que faciliten la transició a un nou model cosmopolita.

El taller reuneix als tres fundadors d'aquest moviment d'una de les escoles de disseny més prestigioses del món per oferir als participants un nou marc teòric, així com un nou enfocament per a la seva pràctica com a dissenyadors d’entorns i models sostenibles.

Cost:  650 Euros (inclou els 5 dies de formació, no inclou l'allotjament ni les dietes).

Registrar-se: Fes click aquí per registrar-te a través de la FUEIB.

Més informació: Fes click aquí

Important: El taller es realitzarà únicament en anglès.